Tots els pobles
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Inici> Qualitat

Hunan Huacheng Biotech, Inc. sempre s'adhereix a la fe en "La qualitat és una vida per a l'empresa" i pren el servei al client com el focus de la nostra atenció, millora constantment el sistema de control de seguretat alimentària. Des de l'entrada d'ingredients a la fàbrica, el control de qualitat del procés productiu dels intermedis, així com el control de qualitat dels dissolvents i dels ingredients, estem observant estrictament els requisits de cGMP per controlar la qualitat per assegurar-nos que la qualitat del producte s'ajusta a USP, EP i ChP.

QA

El sistema de gestió de la qualitat i el sistema de gestió de la seguretat alimentària comparativament perfectes es van veure segons els requisits de certificació de China Food SC (QS), el sistema de gestió de qualitat ISO QMS, el sistema de gestió de seguretat alimentària ISO FSMS, la Llei de modernització de la seguretat alimentària de la FDA FSMA, la FDA21 CFR111.
Fins ara hem obtingut certificats que inclouen NSF-cGMP, ISO9001, ISO22000, BRC, SC(QS), TUV, GRAS, Projecte sense OMG, KOSHER, HALAL, etc. El nostre lloc de fabricació ha estat auditat amb èxit per diversos aliments famosos del món i empreses farmacèutiques.

 • FDA-GRAS

  FDA-GRAS

 • NSF-cGMP

  NSF-cGMP

qualitat

QC

Hem establert mètodes de prova científics i instruments de prova avançats segons els requisits de qualitat de cada producte. Hi ha un laboratori d'avaluació sensorial, un laboratori físic i químic, un laboratori de microbiologia, un laboratori d'instruments de precisió i una sala de mostres. Actualment el laboratori està equipat amb HPLC, GC, AA, UV-VIS, etc...
L'ICP-MS, LC/MS/MS, GC/MS/MS i altres equips de prova estaran ben equipats el 2018.
Hem establert una cooperació a llarg termini amb els laboratoris de tercers (NSF, SGS, Eurofins, etc.). D'acord amb el pla d'inspecció de l'empresa i els requisits dels clients, els productes s'enviaran al laboratori de tercers per provar-los regularment per garantir la seguretat dels nostres productes i complir els requisits dels clients.

 • Aigües2695

  Aigües2695

 • TU-1900

  TU-1900

 • TAS-990

  TAS-990

 • GC7900

  GC7900

 • GC-MS7890B

  GC-MS7890B

Equip professional de control de qualitat

Equip professional de control de qualitat

Equip de QA&QC altament qualificat
Instal·lacions de primer nivell
Perfectament sistema de garantia de qualitat