Tots els pobles
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Inici> Qui som? > Perfil

Perfil Perfil

Perfil

Notícies Notícies

Notícies

Responsabilitat social Responsabilitat social

Responsabilitat social

Patent Patent

Patent

Hunan Huacheng Biotech, Inc., el principal expert en solució d'edulcorant de fruita de monjo per a la reducció del sucre

Headquartered in Changsha High-tech Zone, Hunan Province, Hunan Huacheng Biotech, Inc. was founded in 2008, and it was awarded National High-tech Enterprise and one of the top 10 leading suppliers of Plant Extracts in China. Certified by NSF-cGMP, it is also one of the Eight Initiators of Chinese Plant Extract Industry Alliance, the Constructor of Monk Fruit Extract Industry Standard, and 100 Excellent Entrepreneur in Changsha on the 30th Anniversary of the Establishment of National High-Tech Industrial Development Zone.


Hunan Huacheng Biotech., Inc. ha establert un sistema de gestió de qualitat complet i ha aprovat BRC, NSF-cGMP, Non-GMO, FDA-GRAS, ISO9001, ISO22000 (HACCP), SC, KOSHER, HALAL i altres certificacions internacionals autoritzades. 


Per garantir una fruita sana, dolça i verda, Huacheng va establir la seva base de plantació al cor de la latitud 25-30 graus nord. Utilitzant la tecnologia d'extracció, separació i purificació més avançada, cada fruita de monjo està plena de frescor que li atorga la natura. Huacheng és la primera empresa del món que amplia amb èxit l'àrea de plantació de Monk Fruit des de Guilin fins a Hunan, Jiangxi i altres regions. L'àrea de recent desenvolupament és adequada per plantar 6 milions d'acres, que té una cadena industrial integrada verticalment de Monk Fruit des del cultiu de teixits de plàntules de fruites, plantació, R + D i suport tècnic, extracció i producció, desenvolupament integral i utilització de l'extracció; Fórmules d'investigació i desenvolupament de sucre substitut, aplicació de productes terminals al reciclatge d'excrements de fruites i fertilitzants biològics.


Actualment, el Centre d'R + D de Huacheng està dirigit per un doctorat. equip amb una rica experiència en el sector als Estats Units. Hi ha més de 40 investigadors científics, entre ells un grup de 4 doctors i més de 10 màsters. Durant molt de temps, l'empresa ha dut a terme una cooperació profunda amb institucions nacionals de recerca d'aliments i productes naturals conegudes, com ara el Centre Nacional d'Investigació Tecnològica d'Enginyeria d'Utilització de Components Funcionals de les Plantes de la Universitat Agrícola de Hunan, la Universitat Central del Sud, la Universitat de Hunan. de medicina tradicional xinesa, etc.


Huacheng és l'expert líder mundial en extracte de fruita de monjo, proporcionant una solució de reducció de sucre. La nostra missió sagrada és portar el dolç natural pur, zero calories i saludable a tothom. Esperem establir una associació estratègica amb més empreses en l'àmbit de l'alimentació, begudes, sanitat i farmàcia.


Certificat d’Honor

indefinit


Sala d’exposicions


indefinit

Fàbrica de Huacheng

Mogroside V 50% de capacitat general aconsegueix 300MT/Y, Huacheng és el fabricant professional més gran mundial de Mogroside