Tots els pobles
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Inici> Qui som? > Notícies

S'ha publicat el rànquing global de competitivitat institucional de patents 2021 en el camp de la tecnologia de processament de productes agrícoles!

Temps: 2023-08-01 Accessos : 13

El processament de productes agrícoles inclou principalment el processament de gra, l'extracció d'oli, l'elaboració de cervesa, l'elaboració de sucre, l'elaboració de te, el tabac curat, el processament de fibra i el processament de fruites, verdures, productes ramaders, productes aquàtics, etc., que poden estendre la cadena industrial agrícola, augmentar el valor afegit dels productes agrícoles i augmentar els ingressos dels agricultors, i és el "motor" que impulsa el desenvolupament de l'agricultura moderna.


Les puntuacions de l'índex de competitivitat de patents de les 50 millors institucions de la Xina en el camp de la tecnologia de processament de productes agrícoles oscil·len entre 5.42 i 7.43. Hunan Huacheng Biotech, Inc. ocupa el 38è lloc. El rànquing de les 50 millors institucions de competitivitat de patents de la Xina en aquest camp és el següent:


202308041058174718 (1)


anterior: Els líders de la Universitat de Medicina Xinesa de Hunan van visitar Hunan Huacheng Biotech, Inc.

següent: Nou llançament de Huacheng Biotech LOHANGAR'S Village Super League Cola