Tots els pobles
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Inici> Qui som? > Notícies

Els líders de l'Oficina del Comitè de Seguretat Alimentària del Govern Popular de la Província de Hunan van visitar Huacheng Biotech.

Temps: 2023-07-21 Accessos : 11

El 4 de juliol, Liao Jian, director adjunt de l'Oficina del Comitè de Seguretat Alimentària de la província de Hunan; El govern popular, va visitar Huacheng Biotech sobre seguretat alimentària.


信 图片 _20230721140123


L'equip d'investigació té una comprensió detallada de la investigació i desenvolupament, producció, vendes i desenvolupament futur de l'empresa.


Es va comprovar la implementació de mesures de producció de seguretat alimentària, com ara la sala d'exposicions Huacheng Biotech, el taller de producció, els equips i els procediments operatius.


信 图片 _20230721140130


信 图片 _20230721140644


Huacheng Biotech gestiona la qualitat i la producció d'acord amb la ISO i altres estàndards, i implementa una gestió del rendiment excel·lent. El seu nivell de gestió de la qualitat i la seva capacitat d'innovació independent estan a la posició de lideratge a la mateixa indústria a la Xina, i ha aconseguit beneficis econòmics i socials notables.


anterior: Huacheng Biotech s'uneix a la Universitat de Medicina Xinesa de Hunan per ajudar a la revitalització rural

següent: LOHANGAR Monk Fruit Throat Soothing Lozenges va guanyar "el Premi a la Innovació de Productes 2023"