Tots els pobles
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Inici> Qui som? > Notícies

Nou llançament de Huacheng Biotech LOHANGAR'S Village Super League Cola

Temps: 2023-08-01 Accessos : 17

El 28 de juliol, la conferència de llançament del nou producte de la Super League Cola de Huacheng Biotech LOHANGAR es va celebrar amb èxit a l'estadi de futbol de la Rongjiang Village Super League de Guizhou.


1


2


3


4


LOHANGAR'S Village League Super Cola desenvolupat conjuntament per Rongjiang Country Agricultural Investment and Development Co., Ltd. i Hunan Huacheng Biotech, Inc. és un producte limitat amb l'autorització de marca registrada de "Village Super League", amb l'objectiu de promoure encara més el potencial de consum de Rongjiang Village Super League, amplia la influència de la fruita del monjo de Rongjiang i ajuda a la revitalització rural.


5


6


LOHANGAR'S Village League Super Cola adopta la tecnologia patentada de Huacheng Biotech i els edulcorants naturals de l'extracte de fruita del monjo de Rongjiang, sense afegir edulcorants artificials com ara aspartam, sucralosa i acesulfamea. LOHANGAR'S Village League Super Cola és 0 sucre 0 carta 0 greix, un llançament feliç conjunt de la "Village Super League"!


anterior: S'ha publicat el rànquing global de competitivitat institucional de patents 2021 en el camp de la tecnologia de processament de productes agrícoles!

següent: Els líders de la Cambra de Comerç de Changsha Shaoyang van visitar Hunan Huacheng Biotech., Inc.