Tots els pobles
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Inici> Col · legi

Quina diferència hi ha entre sense sucre i sense sucre afegit?

Temps: 2023-04-28 Accessos : 25

Donar sentit a les declaracions de sucre al paquet

Els aliments i les begudes de vegades sembla que gairebé ens parlin des dels prestatges de les botigues. "Psst, mirant el teu pes? Mireu-me!" "Reduir el sucre? Jo sóc el que vols!"


Els paquets d'aliments solen incloure declaracions sobre els beneficis per a la salut o la qualitat nutricional separades de l'etiqueta de dades nutricionals requerida. Potser us preguntareu com donar sentit a tot això. Són més saludables aquests productes? Hauríeu de menjar-ne més?


La resposta: és complicat. Sobretot quan es tracta de declaracions de contingut de sucre.


Què hi ha en una etiqueta?


La Food & Drug Administration regula les declaracions de salut i contingut de nutrients als envasos d'aliments i begudes. El 2016, la FDA va revisar l'etiqueta de dades nutricionals per enumerar tant els "sucres totals" com els "sucres afegits". Abans d'això era difícil saber quant es produïa de manera natural en comparació amb el sucre afegit. Això va dificultar la presa de decisions de salut a partir de la informació de l'etiqueta. Les empreses d'aliments i begudes encara estan canviant al nou format d'etiqueta, de manera que és possible que encara no vegeu l'etiqueta actualitzada a tots els paquets. La majoria començarà a utilitzar el nou format d'etiqueta el 2020, però alguns fabricants d'aliments tenen fins a mitjan 2021 per fer el canvi.


Hi ha algunes evidències que el canvi podria tenir un impacte massiu no només en la capacitat de les persones per prendre decisions més saludables, sinó també en la quantitat de sucre afegit que la indústria alimentària posa als nostres aliments. En qualsevol cas, llegir l'etiqueta de la informació nutricional i la llista d'ingredients dels aliments envasats és una bona manera de saber i limitar la quantitat de sucre afegit que mengeu vosaltres i la vostra família.


Però, què passa amb altres tipus d'afirmacions de contingut de sucre, com ara "sense sucre afegit" gairebé cridat des de la part frontal del paquet? Aquests poden ser útils, però només si enteneu el que realment signifiquen. Per tant, anem a definir alguns termes comuns.


Què signifiquen les declaracions de contingut de sucre?


Segons la FDA, les declaracions de contingut de nutrients descriuen el nivell d'un nutrient (com el sucre) en el producte utilitzant termes com "lliure" i "baix" o comparen el nivell d'un nutrient en un producte amb el d'un altre producte mitjançant termes. com ara "reduït" i "menys". Per exemple:Els productes amb declaracions de sucre sovint contenen un substitut del sucre o un edulcorant baix en calories. És així com poden contenir menys sucres però mantenir la dolçor esperada en el menjar o la beguda.


Però només perquè un producte tingui una afirmació de contingut de sucre no vol dir que sigui bo per a tu. Per exemple, un cereal d'esmorzar ensucrat pot afirmar que té "sucre reduït" (reduït de què?) o que està "lleugerament ensucrat" (un terme sense sentit i no regulat). Això pot enganyar els compradors conscients de la salut perquè pensin que és una millor opció.


Els investigadors d'un estudi es van sorprendre al trobar que alguns productes amb afirmacions baixes en nutrients en realitat tenien més d'aquest nutrient que els productes sense aquestes afirmacions. O un producte pot tenir menys d'un nutrient no saludable però massa d'un altre, és a dir, en general, no és una millor opció. Els investigadors van concloure que pot ser enganyós prendre una decisió sobre un producte basant-se en una afirmació del paquet.


Com prendre decisions més saludables

Quan veieu una declaració de contingut de sucre en un producte, utilitzeu la informació de l'etiqueta de la informació nutricional i la llista d'ingredients per assegurar-vos que és una opció més saludable. Conegui el límit diari recomanat per a sucres afegits per l'Associació Americana del Cor. I seguiu aquests consells generals:


Construeix un patró general d'alimentació saludable, que inclogui moltes fruites i verdures.

Menja principalment aliments densos en nutrients, que tendeixen a ser més baixos en sucres afegits.

Trieu productes amb menys sucres afegits.


Una de les millors maneres de reduir els sucres a la vostra dieta és limitar les begudes ensucrades, com ara refrescos, te dolç, begudes de cafè, begudes esportives i energètiques i sucs de fruita dolça com la poma i el raïm. Feu que l'aigua sigui la vostra elecció per defecte.


En poques paraules

Si menges molts dolços o beus begudes ensucrades amb regularitat, trobar productes de substitució amb menys sucre pot ser una bona manera de començar a reduir i millorar la teva salut. Canvia a productes sense sucre quan sigui possible. Sempre podeu afegir una mica d'edulcorant natural, o fruita naturalment dolça, per obtenir la quantitat adequada de dolçor sense totes les calories addicionals i els sucres afegits.


Amb el temps, ni tan sols els trobareu a faltar, per molt fort que us cridin des dels prestatges de la botiga!

anterior: Els fets sobre el sucre i els substituts del sucre

següent: Els beneficis de la fruita del monjo per a la salut