Tots els pobles
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Inici> Col · legi

Per a què serveix l'extracte d'escorça de magnolia?

Temps: 2023-03-30 Accessos : 41

Què és Escorça de Magnolia?


L'escorça de magnolia es refereix a l'escorça de l'arbre de magnòlia, originari de l'est i el sud-est asiàtic. Aquest arbre pertany a la família de les Magnoliaceae i pot créixer fins a una alçada madura des de 16 peus fins a 80 peus. Podeu identificar fàcilment la magnòlia a partir de les seves flors grans i fragants que sovint arriben a 8 polzades de diàmetre. Juntament amb l'escorça, de vegades aquestes flors i fulles també s'utilitzen per fer medicaments.


El nom científic de l'escorça de magnòlia és Magnolia officinalis. Els xinesos també anomenen aquesta herba "Houpu", fent referència a l'escorça gruixuda (hou) que prové de la part sense adorns (pu) de l'arbre. Els seus altres noms són escorça de magnòlia, cogombrer, honoki i sassafras del pantà.


Què és Extracte d'escorça de magnolia Usat per?


Hi ha molts beneficis potencials per a la salut de l'escorça de magnòlia que ofereixen dos micronutrients clau - magnolol i honokiol - presents en ella. Podeu trobar fàcilment aquesta herba en forma de pastilles a la majoria de botigues mèdiques i farmàcies. 


Entre els seus diversos usos, aquests són els beneficis de l'escorça de magnòlia més investigats: 


anterior: Beneficis de l'extracte de Tongkat Ali per a la salut

següent: Els efectes de l'extracte de nabius per als ulls