Tots els pobles
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Inici> Col · legi

Quins són els beneficis de l'extracte de trèvol vermell?

Temps: 2023-03-16 Accessos : 41

Extracte de trébol vermell (Promensil o Menoflavon) són isoflavones que inclouen les isoflavones de soja en quantitats baixes i algunes estructures similars com Biochanin A; utilitzat com a teràpia per a la menopausa, el trèvol vermell sembla tenir beneficis menors però poc fiables per millorar la salut i reduir els sofocos.


Què és l'extracte de trèvol vermell?

L'extracte de trèvol vermell (RCE) es refereix a qualsevol extracte que es pren de la planta de trèvol vermell, conegut botànicament com a trifolium pratense, que és una bona font natural de molècules d'isoflavones. Hi ha alguns productes de marca de RCE (Promensil, Menoflavon, etc.) que aïllen les isoflavones que es creu que són bioactives, i això es refereix principalment a dues de les isoflavones de soja que també es troben en aquesta planta (genisteïna i daidzeïna). i dues isoflavones metilades estructuralment similars conegudes com a biocanina A i formononetina. Concretament, la biocanina A és només genisteïna metilada (i pot produir genisteïna al cos quan s'ingereix), mentre que la formononetina és daidzeïna metilada (també pot produir daidzeïna al cos després de la ingestió). RCE, i els seus productes de marca, es recomana per al tractament de la menopausa o els símptomes asmàtics.


Els beneficis potencials

Malgrat l'evidència científica limitada, el trèvol vermell s'utilitza per tractar una varietat de condicions.L'osteoporosi és una condició en què els vostres ossos presenten una densitat mineral òssia (DMO) baixa i s'han debilitat (3 Font de confiança).


Quan una dona arriba a la menopausa, una disminució de les hormones reproductives, és a dir, els estrògens, pot provocar un augment de la renovació òssia i una disminució de la DMO (4 Font de confiança, Font de confiança 5).


El trèvol vermell conté isoflavones, que són un tipus de fitoestrògens, un compost vegetal que pot imitar dèbilment els estrògens del cos. Algunes investigacions han demostrat una connexió entre la ingesta d'isoflavones i una disminució del risc d'osteoporosi (6 Font de confiança, 7 Font de confiança, 8 Font de confiança).


Un estudi del 2015 en 60 dones premenopàusiques va trobar que prendre 5 unces (150 ml) d'extracte de trèvol vermell que contenia 37 mg d'isoflavones diaris durant 12 setmanes va provocar una menor pèrdua de DMO a la columna lumbar i al coll, en comparació amb el grup placebo (9 Font de confiança) .


Estudis més antics també han demostrat millores en la DMO després de prendre extracte de trèvol vermell (10 Font de confiança, 11 Font de confiança).


Tanmateix, un estudi del 2015 en 147 dones postmenopàusiques va trobar que prendre 50 mg de trèvol vermell al dia durant 1 any no va provocar cap millora en la DMO, en comparació amb el grup placebo (12 Font de confiança).


De la mateixa manera, altres estudis no han aconseguit trobar que el trèvol vermell pot ajudar a tractar la DMO (13 Font de confiança, 14 Font de confiança).


A causa del gran nombre d'estudis contradictoris, calen més investigacions.Es creu que l'alt contingut d'isoflavones del trèvol vermell ajuda a reduir els símptomes de la menopausa, com ara els sufocacions i la suor nocturna.


Dos estudis de revisió van trobar que 40-80 mg de trèvol vermell (Promensil) al dia poden ajudar a alleujar els sufocs en dones amb símptomes greus (5 o més al dia) en un 30-50%. Tot i així, molts estudis van ser finançats per empreses de suplements, cosa que pot provocar un biaix (14 Font de confiança, 15 Font de confiança).


Un altre estudi va observar una disminució del 73% dels sofocos dins dels 3 mesos després de prendre un suplement que contenia nombroses herbes, inclòs el trèvol vermell. No obstant això, a causa del gran nombre d'ingredients, es desconeix si el trèvol vermell va tenir un paper en aquestes millores (16 Font de confiança).


El trèvol vermell també ha mostrat millores lleus en altres símptomes de la menopausa, com ara ansietat, depressió i sequedat vaginal (14 Font de confiança, 17 Font de confiança, 18 Font de confiança).


No obstant això, nombrosos estudis no han demostrat cap millora en els símptomes de la menopausa després de prendre trèvol vermell, en comparació amb un placebo.


Actualment, no hi ha proves clares que la suplementació amb trèvol vermell millori els símptomes de la menopausa. Es necessita una investigació de tercers de més qualitat.L'extracte de trèvol vermell s'ha utilitzat en la medicina tradicional per promoure la salut de la pell i el cabell.


En un estudi aleatori en 109 dones postmenopàusiques, els participants van reportar millores significatives en la textura del cabell i la pell, l'aspecte i la qualitat general després de prendre 80 mg d'extracte de trèvol vermell durant 90 dies.


Un altre estudi en 30 homes va mostrar un augment del 13% en el cicle de creixement del cabell (anagen) i una disminució del 29% en el cicle de caiguda del cabell (telogen) quan es va aplicar un extracte de trèvol vermell al cuir cabellut durant 5 mesos, en comparació amb el grup placebo.


Encara que prometedor, cal més investigació.Algunes investigacions preliminars han demostrat que el trèvol vermell pot millorar la salut del cor en dones postmenopàusiques.


Un estudi del 2015 en 147 dones postmenopàusiques va indicar una disminució del 12% del colesterol LDL (dolent) després de prendre 50 mg de trèvol vermell (Rimostil) diaris durant 1 any.


Una revisió d'estudis en dones postmenopàusiques que prenen trèvol vermell durant 4-12 mesos va mostrar un augment significatiu del colesterol HDL (bo) i una disminució del colesterol total i LDL (dolent).


Tanmateix, una revisió del 2020 va trobar que el trèvol vermell no reduïa el colesterol LDL (dolent) ni augmentava el colesterol HDL (bo).


Malgrat alguns resultats prometedors, els autors van argumentar que molts estudis eren petits en mida de mostra i no tenien un cegament adequat. Per tant, cal una investigació de més qualitat.


A més, aquests estudis es van realitzar en dones grans, menopausa. Per tant, es desconeix si aquests efectes s'apliquen a la població general.Molts defensors del trèvol vermell afirmen que pot ajudar amb la pèrdua de pes, el càncer, l'asma, la tos ferina, l'artritis i altres condicions.


Tanmateix, l'evidència limitada mostra que el trèvol vermell ajuda amb qualsevol d'aquestes malalties.El trèvol vermell es troba generalment com a suplement o te amb flors seques. També estan disponibles en tintures i extractes. Podeu comprar-los a la majoria de botigues d'aliments naturals o en línia.


La majoria dels suplements de trèvol vermell es troben en dosis de 40 a 80 mg segons la investigació clínica i les dades de seguretat. Per tant, assegureu-vos de seguir la dosi recomanada al paquet.


Per fer te de trèvol vermell, afegiu 4 grams de flors seques (o bosses de te de trèvol vermell) a 1 tassa (250 ml) d'aigua bullint i deixeu-ho reposar durant 5-10 minuts. A causa dels informes d'efectes secundaris amb 5 tasses (1.2 litres) al dia, el millor és limitar la ingesta diària a 1-3 tasses (240-720 ml).


Tot i que moltes persones gaudeixen del te de trèvol vermell, cap dada no mostri que tingui els mateixos efectes potencials per a la salut que les formes concentrades de trèvol vermell, com ara suplements i extractes.

anterior: Els efectes de l'extracte de nabius per als ulls

següent: Obteniu informació sobre l'extracte de ginseng en 3 minuts