Tots els pobles
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Inici> Col · legi

Com fer extracte de ginseng?

Temps: 2023-05-29 Accessos : 28

El ginseng (panax schin-seng) és una planta perenne asiàtica dels boscos. L'arrel pot créixer fins a més de 2 1/2 peus i, de vegades, té l'aspecte capritxós d'una figura humana de fusta. Floreix a l'estiu i després dóna un petit fruit vermell que es menja. La popularitat de la planta l'ha deixat en una posició en perill d'extinció, però el ginseng es conrea per utilitzar-lo. Hi ha diversos mètodes d'extracció per preparar l'arrel de ginseng.


Extracció en calent

Afegiu una unça de ginseng sec, o 1/2 unça (segons la força desitjada, a una pinta d'aigua bullint en una olla no metàl·lica. Poseu aquesta infusió durant aproximadament 10 minuts. Coleu el líquid.


Utilitzeu una extracció en fred posant el ginseng sec en una olla no metàl·lica d'aigua freda. Utilitzeu 2 unces de ginseng sec a una pinta d'aigua freda (les extraccions en fred utilitzen el doble de la quantitat d'arrel que en calent). Deixeu reposar de 8 a 12 hores i coleu-ho.


Ompliu un recipient o ampolla de vidre amb 3-4 unces de ginseng sec. Aboqui 8-12 unces de vodka o un altre alcohol neutre sobre el ginseng. Afegiu aigua per a una dilució del 50 per cent. Cobriu completament el ginseng amb la solució d'alcohol i aigua. Tanqueu el recipient i deixeu-ho reposar (a temperatura ambient) durant dues setmanes. Colar el líquid i utilitzar-lo com es desitgi.


Utilitzeu una culleradeta de l'extracció en una tassa d'aigua, te o una altra beguda.


Punta

No utilitzeu mai olles reactives com acer, ferro o coure.


Les extraccions en fred limiten l'alliberament d'elements amargs o desagradables alhora que es conserven els olis volàtils desitjables. Això és similar a l'extracció de vainilla.


Refrigerar tot menys l'extracció d'alcohol. Les infusions fredes i calentes només es conserven uns dies refrigerades.


advertència

Els extractes s'utilitzen sempre diluïts.

anterior: Què és l'extracte de te dolç?

següent: Els beneficis de l'extracte de trèvol vermell