Tots els pobles
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Inici> Col · legi

La fàbrica ofereix un extracte de resveratrol/polygonum cuspidatum d'alta qualitat

Temps: 2023-07-21 Accessos : 27

El resveratrol és un extracte de la planta Rhizoma Polygoni Cuspidati. És un cristall blanc semblant a una agulla, insoluble en aigua freda, però soluble en aigua calenta, etanol, acetat d'etil, acetona, etc.


El resveratrol es distribueix àmpliament a les plantes i el seu contingut és relativament elevat. Actualment, el resveratrol s'ha trobat en almenys 70 tipus de plantes, i és el principal component funcional de Rhizoma Polygoni Cuspidati.


Els estudis han demostrat que té efectes significatius sobre els cardiomiòcits, les cèl·lules musculars llises vasculars i millora la microcirculació. A més, el resveratrol pot reduir els danys als teixits i òrgans causats per diversos factors, protegir el fetge, inhibir l'agregació plaquetària, alleujar la tos i l'asma, antibacterià, antiviral, reduir els lípids sanguinis i la peroxidació anti-lípids.


El resveratrol és un ingredient funcional existent a les plantes naturals i té diversos efectes farmacològics. A causa del baix cost de les matèries primeres i dels recursos abundants, el resveratrol és una matèria primera ideal per a la producció d'aliments saludables.


Amb seu a la zona d'alta tecnologia de Changsha, província de Hunan, Hunan Huacheng Biotech., Inc. va ser fundada el 2008 i va ser guardonada amb l'empresa nacional d'alta tecnologia i un dels 10 principals proveïdors d'extractes de plantes a la Xina. Certificat per NSF-cGMP, també és un dels vuit iniciadors de l'aliança industrial xinesa d'extractes de plantes, el constructor de l'estàndard de la indústria d'extractes de fruites monges i el 100 excel·lent empresari a Changsha en el 30è aniversari de l'establiment del desenvolupament industrial nacional d'alta tecnologia. Zona.


Hunan Huacheng Biotech., Inc. ha establert un sistema de gestió de qualitat complet i ha aprovat BRC, NSF-cGMP, Non-GMO, FDA-GRAS, ISO9001, ISO22000 (HACCP), SC, KOSHER, HALAL i altres certificacions autoritzades internacionals. Tenim tres instal·lacions de fabricació a la Xina central, oficines i dos magatzems als EUA.


anterior: cap

següent: Què és l'extracte de te dolç?